Bérelhető játékok

Bérelhető játékainkkal felejthetetlen élményt szerezhetünk kicsik és nagyok számára szervezett rendezvényeken.

Csocsó asztal: A csocsó, kihagyhatatlan eleme a családi vagy céges rendezvényeknek. Garlando Maracana, profi verseny csocsó.

Bérlési díj: 35 000 Ft / nap

Hétvégére: Péntek délelöttől – Hétfő reggelig: 60 000 Ft

Szállítás díj megbeszélés szerint!

 

Szumó játék: látványos és vidám szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A játék lényege, hogy szumó harcosnak beöltözve az ellenfelet egy adott körből ki kell tolni. A pálya 3 m átmérőjű, 4 ruhát és 4 sisakot biztosítunk a játékhoz, melyből 2 gyerek, 2 felnőtt méretű.

Bérlési díj:

2 fő esetén 9000 Ft /óra

4 fő esetén 12 000 Ft/óra

Minimális bérlési idő 4 óra!

 
sumo öltözet

Lovagi torna: Rendezvényeinket színesebbé tehetjük egy kis lovagi tornával, melyhez egy 3 m átmérőjű pályát, 2 ruhát és 2 ütőt biztosítunk.

Bérlési díj: 9000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
 
lovagi torna öltözet

Vizi-csuszi teke: Legújabb játékunk egy 12m x 2m-es pálya amit szappanos vízzel felöntünk a játékos pedig nekifutásból hasoncsúszva ledönti a műanyag tekebábukat. A játékot egyszerre egy ember használhatja.

Bérlési díj: 12 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
 

Óriás csocsó: Ajánljuk céges rendezvényre, sporteseményre, iskolai rendezvényre, falunapra, fesztiválra, családi összejövetelre. Ezt a hatalmas focipályát 12 fő használhatja egyszerre nagysága 20×10 méter. Használható kötelekkel, hevederekbe bekötve a valódi csocsót imitálva, de használható mindezek nélkül is. A buborékfoci pályájaként is használható.

Bérlési díj: 18 000 Ft /óra

Buborékfoci gömbökkel: 28 000 Ft / óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
 
óriáscsocsó

Vakond hajsza: ebben a játékban a gyermek és a felnőtt korosztály is egyaránt kiélheti magát. Szivaccsal fejbe kell kólintani  a labdát lopkodó kis vakondokat. 4,5 m átmérőjű.

Bérlési díj: 16 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
vakondhajsza játék

Rodeóbika: egy gyerek lovagol rajta, 4 gyerek pedig egy kötél segítségével egyszerre rángatja a kötelet, míg a bikán levő gyereket le nem rázzák! 4,5 m átmérőjű.

Bérlési díj: 16 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
 6

Nerf ügyességi játék: A játékhoz adunk egy Nerf puskát töltényekkel és ennek segítségével kell a 7 db lebegő labdát lelőni.

Bérlési díj:13 000 Ft / óra

Minimális bérlési idő 4 óra

Négy az egyben ügyességi játék: Az első játékon, középen egy lebegő labdát kell ütni egy ütő segítségével a baseballjátékos kesztyűjébe, a másodikban a bika szarvára műanyag karikát kell rádobni, a harmadiknál a bohóc  szájába kell egy golyót bedobni, az utolsónál felállított dobozokat kell ledobni egy labda segítségével.  Mérete:7×1,8m , 2m magas

Bérlési díj: 14 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
 

Buborékfoci: egy igazán szórakoztató program sok nevetéssel. Ha teljesen új élményre vágysz akkor a buborékfoci a tökéletes választás. Legyen szó csapatépítésről, szülinapi partiról, baráti összejövetelről, falunapról, iskolai rendezvényről a buborékfoci bérlés garantáltan sikeres választás. A játékosok egy műanyag, felfújható buborékban játszanak, csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé, az esésektől megvéd a buborék. Kizárólag az óriás csocsóval együtt bérelhető.

Bérlési díj: 25 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!
  
buborék-foci szüli napi partin

Fa népi játékok: Népi fa játékaink minőségi szórakozást biztosítanak falunapokon, vásárokon, zártkörű rendezvényeken; gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt különleges élményt nyújtanak. Ügyességi, logikai, mégis önfeledt játékot biztosító játékaink a modern hétköznapokba csempészik a népi hagyományok hangulatát. Ha egyedi, tréfás és hangulatos hagyományőrző programot szeretne rendezvényén, a népi fajátékok bérlése a tökéletes választás.

Bérlési díj: 18 000 Ft /óra (12 db különböző játék)

Minimális bérlési idő 4 óra!
lovas népi fajáték

Plüssök: Falunapon vagy magánháznál szervezett rendezvényekre a megrendelt játékok, légvárak, ugrálóvárak mellé kérésre viszünk megvásárolható plüss játékokat 1500 Ft / db áron.

 

 

Darts foci:Felfújható 6×6 méretű darts tábla. A darts és a foci ötvözete, telitalálat a rendezvényeken. Egy speciális labdával kell eltalálni a darts szabályai szerint a táblát. Ha ez megvan, a labda ráragad a felületre! Remek móka minden korosztály számára.

Bérlési díj: 25 000 Ft /óra

Minimális bérlési idő 4 óra!